A Gmeiner GmbH. ekéi kiváló partnerek a professzionális hó eltakarításban. Az ekék felszerelése szűk eszközhordozókra, traktorokra, kisebb-nagyobb teherautókra és speciális kommunális járművekre lehetséges.

 

gmeiner1Az ekék automata „kikerülő” funkcióval rendelkeznek, aminek segítségével a talajon lévő akadályokat sérülésmentesen „kikerülik”. Ennek ellenére nagyobb hó mennyiségnél is megbízhatóan a kívánt munkapozícióban maradnak. Az ilyen „kikerülő” manővernél a rugalmas műanyag csillapító alkatrészek nyelik el az „ütközés” okozta energiákat. Az egyszerűen kicserélhető speciális gumi alkatrészek teljesen karbantartás-mentesek, ellenállnak az időjárás és UV-sugárzás okozta károknak.

Az ekék a speciális felfüggesztésének köszönhetően remekül követik az úttest vonalait, ezzel is megalapozva az alapos munkát.

 

 

 

 

 

 

gmeiner2A Gmeiner GmbH. szóró berendezései kiváló partnerek a professzionális síkosság-mentesítésben. A szóró berendezések felszerelése szűk eszközhordozókra, traktorokra, kisebb-nagyobb teherautókra és speciális kommunális járművekre lehetséges.

A szóró berendezéseket kizárólag Németországban gyártják és megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. A kitűnő kidolgozás és az évek folyamán bizonyított alkatrészek együttese párosul a modern technikai tudással és ez igaz a Gmeiner termékek teljes palettájára.

A szóró berendezések 0,8 és 8 m3 közötti tartállyal rendelkeznek. A megfelelő súlypont elosztás miatt, a tengelyek terhelése optimális, így a menet tulajdonságok kis mértékben változnak csak. Az alacsony súlypontnak köszönhetően az extrém szituációkban is biztonságos marad a jármű irányíthatósága.

A különböző szóró anyagok, mint só, homok, zúzalék vagy ezek különböző keveréke kerülnek betöltésre a tartályba, majd a könnyen beállítható adagolórendszerrel pontosan teríthetőek. A különféle eszközhordozókra egyaránt találni megfelelő méretű és teljesítményű szóró automatát. A tartályok egy vagy kétkamrás kivitelben is rendelhetőek, akár sóoldatos munkavégzésre alkalmas felszereléssel is.

Az oldatszóró automaták 8,0 és 17,5 m3 közötti tartállyal rendelkeznek. Így pontosan lehet alkalmazkodni a hordozójármű paramétereihez. A szerkezet szelepekkel van felszerelve, amik a jármű hátulján elhelyezett vázon helyezkednek el. Az automatikus ellenőrző rendszer biztosítja az állandó permetező szélességet. A permetező rámpa elektronikusan mozgatható, így akár 10,5 méter szélességben is képes az oldat terítésére. Az adagolás sebesség függő és igazodik az aktuális permetezési szélességhez.

A Gmeiner által gyártott eszközökről bővebb tájékoztatást kérjen elérhetőségeink bármelyikén.

További információ: www.gmeiner-online.de


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.