A MULAG által gyártott berendezések elengedhetetlen kellékei a hatékony, gazdaságos és professzionális munkavégzéshez az útak menti zöldterületek fenntartásánál. Az európában piacvezető német gyártó teljes termék kínálatát az alábbi linken tekintheti meg:
mulagCégünk Magyarországon kizárólagos MULAG értékesítő- és szervízpartner,  bármilyen típusú MULAG termékhez kapcsolodó alkatrész igényt igyekszünk kielégíteni.

Az alábbi oldalon bemutatunk néhány berendezést amik felkelthetik az érdeklődését, részletes információért forduljon kollégáinkhoz:

 

Oszlop körbenyíró

Az oszlop körbenyíró MLM200 kasza a védőkorlátok, szalag-korlátok, közlekedési táblák közvetlen környékét hatékonyan és gazdaságosan tisztítja meg, egyidejű bevetésen az MRM300 padkakaszával.

 

oszlop1
oszlop2

 

Padkakasza

Az MRS300-as padkakasza ideális az út közeli feladatok ellátásához, jobb és bal oldali munkavégzéshez egyaránt. Az alacsony építési magasságának köszönhetően a védőkorlátok alatti bevetésre is alkalmas.

padkasza1
padkasza2

 

Homlok gémek

A homlok gémek ideálisan alkalmazhatók az egyszerű útkarbantartáshoz, városi és közúti feladatok ellátásához. Rugalmas és gazdaságos sokfajta kommunális munkára az egész év folyamán.

homlok1
homlok2

 

Platós gémek

Az MHU800-as kaszafeje szállítás és munka közben is ugyanabban az irányban helyezkedik el, ezért gyorsan bevethető és szerelést sem igényel. A gém oldal irányú eltolhatósága további megoldásokat biztosít az akadályok leküzdésénél.

platos1

 

Az SB500 egyesíti az előnyeit a teleszkópos kaszagémnek és a Mähtronic proporcionális irányításnak egy erős kaszában, fű/nyesedék begyűjtéssel (vagy választhatóan nélküle).
platos2

 

Az SB600 egy robosztus dupla kaszakaros konstrukció optimálisan becsövezve, ez a két tulajdonság teszi rendkívül megbízhatóvá. A begyűjtő utánfutó is kitűnik nagy befogadóképességével.
platos3

 

Kombinációs gémek

Különösen fasoroknál és védőkorlátok mentén jelent sokat az oldalra eltolhatóság illetve az MFK600 padkakasza, ezekkel jelentős hatékonyság növelést érhetünk el a munkafolyamatoknál, mindezt kompakt szállítási-pozícióval.

komb1
komb2

 

A 2,9 m magas akadályáthaladó képességet az optimális kaszagém geometria teszi lehetővé, így az MKM700-al a gördülékeny, gyors munkavégzés és a közlekedési táblákon való áthaladás sem probléma.
komb3
komb4

 

Egy különösen nagy teljesítőképességű kaszaegység, az MKM700 és az MHU800 adapterek kombinációja. Az egész kaszálandó felület lekaszálható a biztonsági zónában egy munkamenettel.
komb5

 

Tengelyközti gémek

A forgatható kaszagém lehetővé teszi az akadályok melletti könnyed elhaladást. A hátsó szállítási pozíció kitűnő kilátást biztosít haladás közben.

tengely1

 

Nagyfelületű kasza

Az MGM650-et nagy felületek hatékony kaszálására gyártják. Innovatív kombinációja az első és hátsó kaszáknak, optimálisan kihasználja a jármű adottságait.

nagyfelulet

 

Hátsó gémek

A magas tárgyak feletti munka sem jelent akadályt a kaszagémnek, a hátsó, magas építésnek köszönhetően.

hatsogam1

 

A kaszagémek e különös koncepciója magában foglalja a tengelyközi és hátulra építhető gémek funkcióit és jó kilátást biztosít menet közben.
hatsogam2

 

Árokásó, tisztító és padkarendező gép

A felépítmény fő vázkeretével együtt egy olyan deformáció-mentes hegesztett acélszerkezet, amelyet a hordozójármű alvázához rögzítenek.

A teknő acéllemezből készül, és acélszerkezetű-profilok fogják össze. A henger csapágyazási pontjai és az emelő berendezés forgócsuklói erősített kivitelűek. A henger és a teknő forgáspontjai kenhető csapágyazásúak. A teknő visszahúzó mozgását egy üreges gumirugó is segíti.

A billenő teknő egy – a forgókoszorú és a fő vázkeret közötti – közbülső keretre szerelve található, és egy forgókoszorúval 90°-kal kifelé fordítható, amely így megkönnyíti az ömlesztett anyagok oldalról történő átrakodását egy másik – az árokásó berendezés mellett álló – teherautóra. A teknő a könnyebb ürítés érdekében ferdén/átlósan is eltolható. A közbülső keret az emelő berendezéssel legfeljebb 3400 mm-es magasságba emelhető meg.
A közbülső keret ez esetben a teknő további emelését szolgálja a szállítójárműre való lebillentésekor.

A berendezés fő keretének vezetőfülkéjében található a gémtartó szekrény, erre szerelték az ároktisztító berendezés kezelőállását. A gémtartó szekrény külső oldalára hegesztették a gém felfogó csapjának tartóját.

A Mulag Fahrzeugwerk által gyártott eszközökről bővebb tájékoztatást kérjen elérhetőségeink bármelyikén.

További információ: www.mulag.de

arokaso

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.